Rólunk mondták

"Minden olyan edzőnek, testnevőnek vagy olyan szakembernek aki mozgással foglalkozik, ezzel az "alap művel" kellene kezdeni. Ha megértjük a mozgás alapjait, akkor később tudunk rá építkezni. Ha van egy széles alap, akkor magasabb lesz a piramis csúcsa. Komolyabb eredményeket tudunk elérni akár a sportolókkal, akár a hétköznapi emberekkel is."

Gábor Balázs

Testnevő tanár, SFG oktató, Személyi edző

 

"Ezen a képzésen jöttem rá, hogy eddig a gyermek csoportomban mintha "vak vezetett volna világtalant"..körülbelöül azon a szinten próbáltam a gyermeknek elmagyarázni, amire a képzés vezetett rá, hogy mi, miért van?! A gyakorlatok nagy részét már korábban is csináltam, azonban nem tudtam a célját és nem tudtam, hogy milyen következtetéseket lehet belőllük levonni és a gyerkeknek mennyiben tudom a jövőben a mozgását segíteni és fejleszteni. Ezzel a képzéssel úgy érzem mintha kinyílt volna előttem a világ és mint rendszert látom a mozgást. Minden edzőnek, sőt azt mondom minden szülőnek, ovónőnek, alsótagozatos tanárnak javasolnám, hogy ezt a képzést végezze el."

Dr. Tamás Bertold

Karate mester, oktató. Szülő

 

Szuper rendezvény volt. Legfőképpen a szakmaiság és a jó csapat mellett, az volt a plusz, hogy más szakterületről érkezőkkel is együtt tudtunk dolgozni, fejlődni és tőllük is tanulni!

Városi József

Jiu Jitsu oktató, Rekreációs edző. Szülő

 

"..egy nagyon összeszedett, rendezett tudást kaptunk. Egy össze szedett rendszert, ok- okozati összefüggésekkel, amit arra fogok tudni használni, hogy tudatosan fejlesszem a gyerekeket. Hogy mit- miért csinálok, hogy építem Őt fel, hogyan tudok neki seggíteni. Mindenkinek ajánlom ezt a képzést, aki gyerekekkel vagy egyáltalán emberekkel foglalkozik, edzői tevékenységet végez. Mindenképpen segíteni fogja a munkáját."

Markovics János

Karate és Aerobic oktató. Szülő

 

".. egy borzalmasan hasznos képzést hallgathattam végig, mindenkinek kívánom, hogy hasonló képéseken vegyen részt. Nagyon szépen felépített, összerakott, gyakorlatias és egyben elméleti tananyagot kaptunk, ami szerintem minimum elvárás lenne minden képzésen."

Pálfalvi- Berkics Bojána

Kosárlabda edző. Szülő

 

"Mint testnevelő tanár látom egyre nagyobb problémának azt, hogy a gyermekeknél kimaradnak a nagymozgások, ezáltal az idegrendszeri fejlődésükben deficit keletkezik és ez nagyban gátolja az Ő teljesítményüket az általánmos iskolai képzés során. Nagyon nagy fontosságát látom annak, hogy a KSG anyagát beépítsük az Ő munkájukba és a saját karate egyesületünk munkájába is, ahol szintén igyekszünk a gyermekeket a lehető legjobb módon fejleszteni."

Süveges Tamás

Testnevelő tanár, Karate edző

Partnereink

1
2
3
4
5

up